Versenyvitorlázás  

Vajon mi lehet a profi vitorlázók titka? Lesd el trükkjeiket egy egynapos vitorlázáson!

Te vagy az az ember, akiben mindig ott van a versenyszellem, akinek minden játékban nyernie kell? Bizonyára a vitorlázás kapcsán is először a Kékszalag jut eszedbe. Ahhoz, hogy átéld az éles versenyhelyzetet, nem kell hosszú évekig űznöd ezt az extrém sportot: akár egy napra is lehetsz egy profi legénység tagja!
 

 

LEGÉNYBÚCSÚRA
CÉGES CSAPATÉPÍTÉSRE
CSALÁDI KIKAPCSOLÓDÁSNAK

 

Hajóink

Raffica
Katamarán
Sponsi
Túra hajó

tovább...

 
 

Bajnokok között te is bajnok leszel

Akár először lépsz vitorlás fedélzetére, akár már megtanultad az alapszabályokat, egy európai bajnokcsapat visszafordíthatatlanul bajnokká tesz majd téged is. Nyerj bepillantást a profik egy napjába, lesd el a szakmai titkokat, így a legközelebbi versenyen már te is magabiztosan indulhatsz.

Kevésbé motivál a versenyszerű vitorlázás, csak kíváncsi vagy, hogyan játszanak az igazán profik? Szerencsére te is megtapasztalhatod, milyen csodálatos érzés végigizgulni a versenyt, s ha a legénység jó szelet fog ki, csapattagként akár a győzelem ízét is megízlelheted.

A Raffica vagy Sponsi hajókon akár te magad is hazai vagy külföldi versenyeken vehetsz részt, egyénileg, de akár saját csapatoddal is. Mielőtt belefognál a tervezésbe, érdemes vetned egy pillantást a Raffica Sailing Team versenynaptárára is!

Vitorlázás versenyhelyzetben, akár családdal is

Akár egyedül vagy csapattárssal tervezel bekukkantást a szakma krémjének mindennapjaiba, akár egy családi hétvégét szeretnél eltölteni nagy izgalmak között, a vitorlázás maradandó emlékeket nyújt, főleg, ha hozzáértő legénység vesz körül titeket.

A te és csapatod igényeihez igazodva szervezünk bajnok vitorlázókkal egynapos programokat, szem előtt tartva, hogy mi a célod: a szakmai fejlődés motivál, vagy az izgalmakkal teli balatoni időtöltés, ahol sokat tanulhatsz egy extrém vízi sport rejtelmeiről. Mi magunk is nagy tapasztalattal rendelkezünk vitorlás versenyek terén, dobogós eredményekkel szerepelünk hazai és külföldi tavi versenyeken is, így szívesen osztjuk meg tudásunkat és tippjeinket az érdeklődőkkel is.

Akár szakmai balatoni versenyre is benevezhettek a csapatoddal – ilyen például az Ügyvédkupa is. Ilyen esetekben 4-8 fő vitorláztatását is tudjuk vállalni, valamint az iroda nevében nevezünk, s a hajó felületére igény esetén az iroda logóját is elhelyezzük, illetve kisfilmet is készítünk. Egy ilyen verseny egész napos elfoglaltságot jelent, főleg az eredményhirdetéssel és az sötétedés utáni autentikus balatoni tücsökciripeléssel tarkított, gyönyörű Balaton-parton tartott esti partival egybekötve.

Add át magad a versenyszellemnek!

Természetesen Neked és vendégeidnek nem kötelező a fedélzeti feladatokat ellátni a verseny közben, főleg, ha csak érdeklődők vagy kezdő vitorlázók vagytok. Azonban, ha már van tapasztalatod, azaz vitorláztál már és gyakorlottan látod el a fedélzeti teendőket, a kormányos döntése alapján akár nagyobb felelősséggel járó posztot is kaphatsz!

Érdekel, milyen lehet egy vérbeli vitorlázó élete? Ha látni szeretnéd a profik egy napját, átélni egy igazi versenyt és részese lenni a győzelemnek, mi megszervezzük neked ezt az exkluzív programot. Fontos, hogy ez a kivételes lehetőséget csak több héttel előre egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani! Javasoljuk, hogy mindenképpen egyeztess velünk telefonon vagy személyesen, hiszen minden jelentkezés egyedi elbírálás alá esik.

A férőhelyek korlátozottak, így egy-egy versenyen csak 1-2 főt tudunk befogadni a legénységünk közé. Ne aggódj, ha többen is kipróbálnátok magatokat a versenyzésben, arra is keresünk egyedi megoldást, így senki sem marad ki az élményből.

Légy a hajós legénység tagja

Azt gondolod csak sok éves tapasztalattal élheted ád a bajnokok izgalmakkal teli versenyeit? Itt a lehetőség, hogy most Te és barátaid is részesei lehessetek egy éles vitorlás versenynek. Készülődés, izgalom, kiélezett harc a győzelemért, ahol az élmény a legélvezetesebb rész. Jelentkezz, hogy Te is ott lehess a tapasztalt hajósok legénységében...

 


Készséggel állunk rendelkezésedre, akár kérdéssel, akár foglalással kapcsolatban írsz nekünk, így ne habozz, keress fel minket üzenetben még ma!


 

További programjaink

Vitorlás csapatépítés

Kiegészítő programok

Üzenet küldése

Kapcsolat +36-70-866-9066
info@extremvitorlazas.hu
Kikötő
Hajógyári Kikötő Balatonfüred, Tihanyi mű út 1, 8230Üzenet küldéseKapcsolat


Telefonszám
+36-70-866-9066
Kikötő
Cím: Hajógyári Kikötő Balatonfüred
Balatonfüred, Tihanyi műút, 8230

Email
info@extremvitorlazas.hu