Csapatépítes  

Csapatépítés vitorláson: adj egy löket adrenalint az oldott hangulathoz!

Aktív kikapcsolódásra vágysz a barátaiddal? A szokásos csapatépítést szervezed, de a paintball- és bográcsozás-kártyákat már rég (és túl sokszor) kijátszottad? A hajtás a munkában, a stressz és a mindennapi kis feszültségek már-már felemésztenek, ezért környezetedet felszabadult hangulatúra cserélnéd?
 

 

LEGÉNYBÚCSÚRA
CÉGES CSAPATÉPÍTÉSRE
CSALÁDI KIKAPCSOLÓDÁSNAK

 

Hajóink

Raffica
Katamarán
Sponsi
Túra hajó


tovább...

 
 

Lépj ki a komfortzónádból!

Ha változást akarsz, hagyd el az élet megszokott medrét! Irány a Balaton, ahol a gyerekkori emlékek, az iskolai táborozások emléke és a retro hangulat mindenkit közös nevezőre hoz!

Akár összeszokott csapat vagytok, akár még csak épül a szimpátia köztetek, a hatékony munkához elengedhetetlen, hogy megismerd kollégáidat. A mondás úgy tartja, lakva ismerszik meg az ember. Mi azt mondjuk, elég, ha extrém helyzetbe kerültök, ahol már az adrenalin uralkodik, hiszen így alakul ki a leghamarabb a bizalom és a csapatjátékos szellem.

Extrém élmények

A legjobb helyen jársz, ha egy izgalmas csapatépítésre vágysz. Gyönyörű helyen, a Balatonon; extra élmény vitorlával szeretnéd összekovácsolni a csapatotokat. Munkatársaknak, barátoknak és családoknak egyaránt ajánljuk balatoni vitorlás csapatprogramunkat. Válassz hajóink közül, vagy oszd meg velünk egyedi igényed és mi leszervezzük, hogy aztán évek múlva is mindenki ezt a napot elmelgesse és mosolyt csalva az arcokra emlékezzen.

Bonts vitorlát, jöhetnek a hullámok!

A vitorlázás remek lehetőséget nyújt erre: az aktív sport ékes példája, ami mind összeszokott, mind „újonc” csapatoknak is kitűnő csapatépítő tevékenység! Kifejezetten pozitív hatással van ez a balatoni program minden csoportra és közösségre, a munkába visszatérve pedig az itt kialakult barátságok és szimpátiák is kamatoztathatók!

A csodás festői látványról, a Balaton varázsáról már nem is beszélve: akár a hullámok ringatásától, vagy a partra visszatérve a madárcsicsergéstől és a friss, balatoni levegőtől biztosan feltöltődsz, akármilyen kimerülten is érkezel hozzánk!

Pihenhetsz azokkal, akikkel tényleg egy hajóban evezel

Vigyázat: akár közeli barátaid vagy családtagjaid jellemével kapcsolatban is érhetnek meglepetések. Éppen ezért kiváló alkalom a családi ellentétek feloldására is, hiszen a kollégáid mellett a családod is egy csapat, akikkel szó szerint egy hajóban evezel.

Nem csak a munkahelyi hatékonyságot növelheted egy vitorlás csapatépítéssel! Akár élményajándék is lehet ez az extrém sport, ha...

  • szeretteidet szeretnéd megajándékozni minőségi együtt töltött idővel, ezzel is erősítve a családi összetartozást

  • legénybúcsú vagy leánybúcsú szervezőjeként valóban a határok feszegetésén fáradozol

  • felejthetetlen élményre és egy jó adag adrenalinra vágysz, közeli barátaiddal vagy a nagycsaláddal egy balatoni vitorláson

  • rég nem látott barátokkal szeretnéd megadni a módját a nagy találkozásnak

Gyere el vitorlázni!

Az ExtrémVitorlázás.hu közvetlen, barátságos csapata szakértelemmel és nagy tapasztalattal áll rendelkezésedre csapatépítés szervezésénél. Ügyfeleink teljes megelégedettsége a garancia arra, hogy összekovácsolódott, felöltődött csapatként tértek vissza a mindennapokba, ráadásul egy izgalmas és egyedi tevékenységben lehet részetek.

Ha te is egy eredeti, emlékezetes kirándulást szervezel, és ezt balatoni vitorlázással bolondítanád meg, lépj velünk kapcsolatba üzenetben!

 


További programjaink

Kiegészítő programok

Versenyvitorlázás

Üzenet küldése

Kapcsolat +36-70-866-9066
info@extremvitorlazas.hu
Kikötő
Hajógyári Kikötő Balatonfüred, Tihanyi mű út 1, 8230Üzenet küldéseKapcsolat


Telefonszám
+36-70-866-9066
Kikötő
Cím: Hajógyári Kikötő Balatonfüred
Balatonfüred, Tihanyi műút, 8230

Email
info@extremvitorlazas.hu